Viemäriremontti on viisaan valinta

Vältä vesivahinko – teemme viemäriremontit Lahdesta ympäri Päijät-Hämeen

Viemäri on vuotaessaan riski sekä rakenteille että terveydelle. Jos talosi on rakennettu ennen 1980-lukua, on hyvin ajankohtaista tarkistaa viemärin kunto ja toimia ajoissa – vesivahinko on helpompi ehkäistä kuin korjata. Kutsu Lahden Putkipalvelut Oy:n ammattilaiset ilmaiselle kartoituskäynnille, niin saat arvion viemärisi kunnosta ja halutessasi tarjouksen viemäriremontista. Toimimme Lahdesta käsin koko Päijät-Hämeen alueella – ota yhteyttä!

Mistä viemärin vesivahinko johtuu?

Vanhat valurautaiset viemärit ruostuvat ajan kuluessa ja etenkin viemärin yläosista viemärikaasujen vaikutuksesta. Ruostunut viemäri muuttuu karheaksi, ja siitä alkaa irrota metallilastuja. Karheus ja irronnut metalli estävät paperin ja muun kiintoaineksen kulkeutumista viemärissä aiheuttaen tukoksia, joiden myötä viemäriin syntyy halkeamia. Lopulta paikka paikoin koko viemärin katto saattaa sortua.

Viemärin tukkeuduttua rakenteisiin kulkeutuu bakteerista viemärivettä, joka alkaa synnyttää terveydelle vaarallista mikrobikasvustoa ja hajua. Viemärivuodot puolestaan aiheuttavat hitaita ja mittavia vesivaurioita talon rakenteisiin – vesivahinko on syntynyt.

Tunnista huonokuntoisen viemärin vaaran merkit

Onko viemärisi mennyt tukkoon tai tukkeutumassa? Nouseeko rakenteista pahaa hajua? Nämä ovat merkkejä putkiston ongelmista, joihin kannattaa puuttua välittömästi. Jos omakotitalosi tai kiinteistösi on rakennettu ennen 1980-lukua ja viemäreidesi kunto huolettaa, pyydä meidät tekemään maksuton kartoitus. Tutkimme ja arvioimme putkiston kunnon ja mikäli viemärisaneeraus on aiheellinen, etsimme parhaan ratkaisun ongelmien korjaamiseksi. Valurautaisen viemärin kunto on tarpeellista tarkastaa viemärikuvauksella, sillä muulla keinoin rakenteissa kulkevan putkiston kuntoa ei pystytä toteamaan.

Viemäriremontti aina kohteen mukaan – kysy lisää!

Viemäriremontti voidaan toteuttaa eri tavoin. Viemäreiden uusiminen kokonaan on kuitenkin aina varmin tapa tehdä viemäriremontti, ja monesti tällä tavoin päästään muun remontin yhteydessä edullisempaan ratkaisuun kuin viemärisukituksella. Mikäli viemärin lisäksi käyttövesiputket ja lämpöverkko edellyttävät uusimista, voit teettää meillä kerralla koko putkiremontin. Huomiomme tarpeesi ja talon asettamat vaatimukset ja annamme tarjouksen remontista sinulle järkevimmällä ratkaisulla.

Lahden Putkipalvelut Oy toimii Lahdesta ympäri Päijät-Hämeen. Teemme viemäriremontteja sekä omakotitaloihin että muihin kohteisiin. Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa ilmainen kartoituskäynti!

Viemäriremontin valtit

  • Vältät vesivahingon ja sen kalliit korjauskustannukset.
  • Kiinteistösi arvo nousee.
  • Uudet viemärit kestävät vähintään 50 vuotta.
  • Voit teettää samalla koko putkistoremontin.
  • Voit hyödyntää tuntuvan kotitalousvähennyksen.
  • Meiltä saat viemäriremontin myös rahoituksella osamaksuerissä!