Viemäriremontti on viisaan valinta, paikalliselta aina edullisimmin!

Vältä vesivahinko – teemme viemäriremontit Lahdesta ympäri Päijät-Hämeen

Viemäri on vuotaessaan riski sekä rakenteille että terveydelle. Jos talosi on rakennettu ennen 1980-lukua, on hyvin ajankohtaista tarkistaa viemärin kunto ja toimia ajoissa – vesivahinko on helpompi ehkäistä kuin korjata. Kutsu Lahden Putkipalvelut Oy:n ammattilaiset ilmaiselle kartoituskäynnille, niin saat arvion viemärisi kunnosta ja halutessasi tarjouksen viemäriremontista. Toimimme Lahdesta käsin koko Päijät-Hämeen alueella – ota yhteyttä! Suoritamme viemärinkuvaukset markkinoiden laadukkaimmilla välineillä ja kirjaamme tekemäämme kuvasraporttiin selkeästi viemärinkuntoon liittyvät asiat.

Viemäreiden sukitus ja paikka korjaukset

Viemäreiden sukitus on kustannustehokas, sekä vaivaton tapa uusia viemärit. Tällä tavoin toteutettuna viemäriremontti on asukkaille sujuva ja rakenteita ei tarvitse rikkoa. Sukituksessa vanha viemäri ensin kuvataan, puhdistetaan huolellisesti rassaamalla, sekä painehuuhtelemalla. Tämän jälkeen asennetaan epoksilla kyllästetty sukka vanhan viemärin sisään. Tässä käytetään erikoistyökaluja sekä paineilmaa apuna asennuksessa. Paineilman avulla sukka pidetään oikeassa muodossaan kuivumisprosessin ajan. Sukan kovetettua muodostaa se uuden, itsekantavan ja kestävän putken, joka vastaa liukkaudeltaan uuden muoviputken ominaisuuksia. Käyttämässämme nykyaikaisessa menetelmässä, myös haarakohdista tulee yhtenäiset tähän valmistettujen haarayhteiden avulla. Huolellisuus ja tarkkuus jokaisessa työvaiheessa takaa tekemiemme sukituksien laadun. Panostamme työvälineisiimme ja materiaalien laatuun, käytämmekin vain alan parhaita tuotteita. Sukittamamme viemärit kestävät ja niiden käyttöikä on yli 50 vuotta. Pyydä meidät ilmaiselle arviokäynnille jolloin kuvaamme viemärit ja tarvittaessa annamme tarjouksen viemärien sukituksesta. Teemme myös tarvittaessa paikka korjauksia ja lyhyitäkin putkien sukituksia! Remontin kesto omakotitalossa on yleensä 3-10 työpäivää.

 

Viemäreiden uusiminen perinteisestiRemontin yhteydessä voi tulla järkeväksi uusia vanhat viemärit kokonaan uusiksi perinteisin keinoin. Rakenteista riippuen esimerkiksi rintamamiestaloissa saadaan järkevimmin uusittua monesti osa viemäreistä kokonaan uusiin ja osa sukittamalla. Meiltä löytyy myös ulkopuolisten viemäreiden uusimista varten kaivinkone, joten tälläisetkään korjaukset eivät tuota ongelmaa. Valitsemme aina jokaiseen kiinteistöön järkevimmän ja kustannustehokkaimman tavan toteuttaa viemäriremontti.

Mistä viemärin vesivahinko johtuu?

Vanhat valurautaiset viemärit ruostuvat ajan kuluessa ja etenkin viemärin yläosista viemärikaasujen vaikutuksesta. Ruostunut viemäri muuttuu karheaksi, ja siitä alkaa irrota metallilastuja. Karheus ja irronnut metalli estävät paperin ja muun kiintoaineksen kulkeutumista viemärissä aiheuttaen tukoksia, joiden myötä viemäriin syntyy halkeamia. Lopulta paikka paikoin koko viemärin katto saattaa sortua.

Viemärin tukkeuduttua rakenteisiin kulkeutuu bakteerista viemärivettä, joka alkaa synnyttää terveydelle vaarallista mikrobikasvustoa ja hajua. Viemärivuodot puolestaan aiheuttavat hitaita ja mittavia vesivaurioita talon rakenteisiin – vesivahinko on syntynyt.

Tunnista huonokuntoisen viemärin vaaran merkit

Onko viemärisi mennyt tukkoon tai tukkeutumassa? Nouseeko rakenteista pahaa hajua? Nämä ovat merkkejä putkiston ongelmista, joihin kannattaa puuttua välittömästi. Jos omakotitalosi tai kiinteistösi on rakennettu ennen 1980-lukua ja viemäreidesi kunto huolettaa, pyydä meidät tekemään maksuton kartoitus. Tutkimme ja arvioimme putkiston kunnon ja mikäli viemärisaneeraus on aiheellinen, etsimme parhaan ratkaisun ongelmien korjaamiseksi. Valurautaisen viemärin kunto on tarpeellista tarkastaa viemärikuvauksella, sillä muulla keinoin rakenteissa kulkevan putkiston kuntoa ei pystytä toteamaan.

Viemäriremontti aina kohteen mukaan – kysy lisää!

Viemäriremontti voidaan toteuttaa eri tavoin. Viemäreiden sukittaminen ja  perinteinen tapa yhdessä, on monesti järkevä keino tehdä viemäriremontti, ja monesti tällä tavoin päästään muun remontin yhteydessä edullisempaan ratkaisuun kuin kaikki viemärit sukittamalla. Mikäli viemärin lisäksi käyttövesiputket ja lämpöverkko edellyttävät uusimista, voit teettää meillä kerralla koko putkiremontin. Huomiomme tarpeesi ja talon asettamat vaatimukset ja annamme tarjouksen remontista sinulle järkevimmällä ratkaisulla.

Lahden Putkipalvelut Oy toimii Lahdesta ympäri Päijät-Hämeen. Teemme viemäriremontteja sekä omakotitaloihin että muihin kohteisiin. Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa ilmainen kartoituskäynti!

Viemäriremontin valtit

  • Vältät vesivahingon ja sen kalliit korjauskustannukset.
  • Kiinteistösi arvo nousee.
  • Uudet viemärit kestävät vähintään 50 vuotta.
  • Voit teettää samalla koko putkistoremontin.
  • Voit hyödyntää tuntuvan kotitalousvähennyksen.
  • Meiltä saat viemäriremontin myös rahoituksella osamaksuerissä!
lattiakaivo