Kattila- ja energiaremontit

Öljykattilasta lämpöpumppuun – meiltä tehokkaat energiaremontit Lahden ja Päijät-Hämeen seudulla

Onko kiinteistössäsi energiaa syövä lämmitysjärjestelmä tai kenties vanha öljykattila? Lahden Putkipalvelut Oy:n LVI-palveluihin kuuluvat myös kustannustehokkaat energiaremontit, joiden avulla voit säästää sekä energiaa, luontoa että lompakkoa. Teemme energia- ja kattilaremontteja pääasiassa Lahden ja Päijät-Hämeen alueella, tarvittaessa kauempanakin.

Varaa ilmainen arviointikäynti, niin lähetämme kokeneet asentajamme käymään läpi kiinteistösi LVI-laitteiston ja arvioimaan niiden kunnon. Tämän jälkeen kerromme, kuinka lämmitysjärjestelmästäsi saataisiin entistä energiatehokkaampi. Teemme ehdotelman käynnillä huomaamistamme huoltotoimenpiteistä sekä mahdollisesta lämmöntuottojärjestelmän päivittämisestä energiatehokkaampaan järjestelmään ja halutessasi annamme kokonaisuudesta kilpailukykyisen tarjouksen. Ota yhteyttä ja tiedustele sopivaa aikaa!

Mikä on energiaremontti?

Energiaremontti tarjoaa tehokkaan tavan vähentää kiinteistön energiakulutusta ja laskea lämmityskustannuksia. Energiansäästö voidaan saavuttaa huoltamalla nykyisiä komponentteja tai päivittämällä ne uudempiin ja energiatehokkaampiin vaihtoehtoihin. Uusi lämmitysjärjestelmä voi perustua esimerkiksi lämpöpumpun käyttöön.

Energiaremontin hinta on edullisimmillaan vain muutamia satasia. Lisäksi sijoitettu summa maksaa itsensä takaisin pienentyneinä energiakuluina. Ja kun huomioon otetaan vielä kotitalousvähennys, energiaremontti maksaa itsensä takaisin yhä lyhemmässä ajassa.

Älä hukkaa energiaa – huomaa ajoissa merkit

Jos lämmitysjärjestelmässä kiertää talvella koko ajan todella kuuma vesi ja pahimmassa tapauksessa sama jatkuu myös ilmojen lämpenemiseen asti, on mitä todennäköisimmin aika huoltaa järjestelmän säätölaitteita tai päivittää ne uusiin. Liian kuuma vesi on pelkkää energian hukkaamista.

Pattereiden termostaattien kuuluu säätää veden virtausta patteriin, joten jos ne toimivat lähinnä on/off-asennossa, on venttiilien vaihtaminen tullut ajankohtaiseksi.

Sähköllä lämpenevät suuret lämmityksen varaajat saattaa joutua pitämään lämpiminä myös kesällä, mikä jälleen kuluttaa turhaa energiaa.

Huonelämpötila kannattaa pyrkiä pitämään n. 21 asteessa sillä jokainen aste lämpimämpään kuluttaa n. 5 % enemmän energiaa.

Lämpöpumpputekniikalla säästät selvää rahaa

Olemme erikoistuneet energiaremontteihin, joissa vanha järjestelmä korvataan lämpöpumpulla. Laskemme kiinteistösi energiankulutuksen ja mitoitamme sinulle tarpeisiisi vastaavan pumpun. Lämpöpumppu tuottaa noin 3–4-kertaisen määrän lämpöenergiaa kuluttamaansa sähköön nähden, mikä antaa hyvän kuvan laitteen energiatehokkuudesta.

Asennamme sekä maalämpöpumppuja että vesi-ilmalämpöpumppuja niin uudis- kuin saneerauskohteisiin.  Kun vanha öljylämmitys tai sähköllä toimiva energiavaraaja vaihdetaan nykyaikaiseen, lämpöpumpputekniikalla toimivaan lämmitykseen, muutoksen huomaa selvästi: energiakulutus pienenee, lämmityskulut laskevat ja asumisviihtyvyys kasvaa tasaisemman lämpötilan myötä.

Ota yhteyttä ja kutsu asiantuntijamme arvioimaan lämmitysjärjestelmäsi kunto! Samalla saat arvokasta tietoa siitä, kuinka voit säästää energiaa ja lämmityskuluja sekä halutessasi tarjouksen energiaremontista. Palvelemme Lahdesta ympäri Päijät-Hämeen.

Energiaremontti lämpöpumpun avulla

  • Energialasku pienenee jopa 30–70 % nykyisestä.
  • Energiaremontin hinta on edullisimmillaan vain muutamia satasia.
  • Kiinteistösi arvo nousee.
  • Asumisviihtyvyys paranee tasaisemman lämmön ansiosta.
  • Energiansäästö maksaa remonttikulut takaisin.
  • Voit hakea energiaremontista tuntuvan kotitalousvähennyksen.
  • Meiltä saat energiaremontin myös rahoituksella osamaksuerissä!