Toimivat salaojat joka kiinteistöön

Palvelemme Lahdessa ja koko Päijät-Hämeessä

Laadukkaasti toimivat salaojat edellyttävät huolellista asennustyötä ja luotettavia materiaaleja. Lahden Putkipalvelut Oy tekee salaojaremontit ammattitaidolla Lahden ja koko Päijät-Hämeen alueella. Asennustyöhön kannattaa valita kokenut ammattilainen, koska erilaiset toimintahäiriöt ja niiden korjaaminen tulevat nopeasti kalliiksi. Palvelemme niin taloyhtiöitä, yrityksiä kuin kotitalouksiakin vuosikymmenien kokemuksella.

Rakennuksen perustukset kuivaksi

Salaojan tehtävänä on pitää rakennuksen perustukset kuivina ja suojata niitä veden aiheuttamilta vahingoilta. Pelkästään veden johtaminen pois katolta ei riitä, vaan vesi on johdettava hallitusti pois myös perustusten luota. Talon perustusten ja ympäristön suojaaminen salaojituksin on tärkeää, sillä kostea perustus voi pilata koko talon ja märkä perustus alkaa ennen pitkää homehtua ja lahota.

Olisiko aika tehdä salaojaremontti?

Ennen 1990-lukua rakennetuissa taloissa järjestelmän uusiminen on yleensä tarpeen. Vanhat ojitukset ovat yleensä joko epäkunnossa tai alun perinkin toteutettu puutteellisesti, minkä vuoksi kiinteistön perustus voi kastua ja kellari kostua.

Ongelmia aiheuttavat esimerkiksi tukkeutuneet ja rikkoutuneet putket, putkien väärät kallistukset, putkien asennus väärään paikkaan sekä salaojakaivosta irronneet salaojaputket. Ongelmien korjaus vaatii yleensä joko ongelmakohdan esiin kaivamista tai koko järjestelmän uusimista, jos salaojajärjestelmä toimii muutenkin huonosti. 

Kysy tarjous LVI-alan ammattilaiselta

Lahden Putkipalvelut Oy on varma valinta omakotitalon, yritystilan tai taloyhtiön salaojaremontin toteuttajaksi. Teemme kaiken puolestasi alusta loppuun avaimet käteen -periaatteella. Salaojituksen hinta vaihtelee kohteen mukaan, joten pyydä kilpailukykyinen tarjous omasta kohteestasi. Ota yhteyttä ja kysy lisää!