Putkien sulatus & viemärikuvaus

Lahden Putkipalvelut Oy palvelee Lahden ja Päijät-Hämeen seudulla

Pidä huolta talosi putkista – niin mekin teemme. Tarjoamme asiakkaillemme sekä ennaltaehkäiseviä, ylläpitäviä että korjaavia palveluja, jotta kiinteistösi putkisto palvelisi turvallisesti ja toimivasti mahdollisimman pitkään. Ennaltaehkäiseviin palveluihimme kuuluvat muun muassa viemärikuvaus ja kartoituskäynnit, joiden avulla saat selville putkistosi nykyisen kunnon sekä mahdollisten korjaustoimenpiteiden tarpeen. Putkien sulatus puolestaan sekä ennaltaehkäisee vaurioita että ylläpitää putkistosi toimivuutta.

Toimimme Lahdesta käsin koko Päijät-Hämeen alueella ja päivystämme ympäri vuorokauden. Älä jää putkiongelmiesi kanssa yksin – ota meihin yhteyttä!

Jäätyneiden putkien sulatus – päivystys 24 h

Jäätyneet vesiputket ovat tuttuja erityisesti omakotitalojen asukkaille. Putkia ei kuitenkaan kannata yrittää sulattaa itse, jottei aiheuta lisävahinkoa putkille. Meiltä putkien sulatus sujuu turvallisesti ja tehokkaasti ammattilaisvälinein ja -menetelmin. Sulatamme niin muovisia kuin metallisia putkia, ja höyrysulatuksen avulla saamme myös taloon tulevat tonttijohdotkin sulatettua. Samalla korjaamme jäätymisen mahdollisesti aiheuttamat vahingot ja annamme vinkit uudelleenjäätymisen ehkäisemiseksi.

Palasitko matkalta keskellä yötä ja huomasit putkien jäätyneen? Ei hätää, teemme putkien sulatuksia myös 24 h päivystyspalveluna. Soita heti 044 975 2382.

Viemärikuvaus kertoo putkistosi kunnon

Viemärikuvaus on oiva tapa kiinteistön putkiston kunnon tarkistamiseen ja mahdollisten vaurioiden ja tukoskohtien havaitsemiseen. Tarkastuttamalla putket ammattilaisilla voit ehkäistä ongelmia ja löytää mahdolliset vuotokohdat ajoissa, ennen suurempaa vesivahinkoa. Samalla myös jo ilmenneiden vikojen aiheuttajat saadaan selville.

Teemme viemärikuvauksen aina perusteellisesti, jotta putkien kunnosta saadaan mahdollisimman hyvä kuva. Selvitämme viemärin toimivuutta esimerkiksi koekäyttämällä viemäriä kuvauksen aikana. Halutessasi teemme myös tutkimusraportin ja toimitamme sen muistitikulla kera videotallennuksen. Näin kuvausta voidaan tarkastella jälkeenpäinkin. Löytämistämme vioista teemme korjausehdotelman sekä halutessasi tarjouksen korjaustöiden tai viemäriremontin toteuttamiseksi.

Parasta palvelua putkillesi – ota yhteyttä!

Lahden Putkipalvelut Oy tekee viemärikuvauksia sekä muita LVI- ja putkitöitä Lahden, Hollolan ja koko Päijät-Hämeen alueella ja tarvittaessa kauempanakin. Päivystämme ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä, minkä ansiosta saat heti apua esimerkiksi jäätyneiden putkien sulatukseen. Ota yhteyttä vaikkapa heti!