Kylpyhuoneremontti viimeistelee kodin

Teetä kylpyhuoneremontti laadukkaasti – palvelemme Lahdesta ympäri Päijät-Hämeen

Asiakaslähtöisyys on yksi Lahden Putkipalvelut Oy:n toiminnan kulmakivistä. Siksi tarjoamme kattavien LVI- ja putkipalvelujemme lisäksi märkätilojen monipuolisia remonttipalveluja. Ja jos harkitset putkiremonttia, voit uudistaa samalla myös WC- ja pesutilasi kylpyhuoneremontin avulla. Palvelemme niin yksityisasiakkaita, yrityksiä kuin taloyhtiöitä Lahden ja Päijät-Hämeen seudulla – tutustu ja ota yhteyttä!

Kylpyhuoneremontti kotiin tai koko taloyhtiöön

Haluatko eroon vanhasta ammeesta tai muuttaa koko kylpyhuoneen ilmettä? Vai onko kyseessä taloyhtiön putkiremontti, jonka yhteydessä olisi tarkoitus uusia myös kylpyhuoneet? Luotettavien yhteistyökumppaniemme kanssa pystymme toteuttamaan kylpyhuoneremontin kokonaisvaltaisena ratkaisuna ja takuulla kilpailukykyiseen hintaan.

Tarjoamme sinulle ilmaisen tarkistuskäynnin, jolloin tulemme rakennusyrityksen kanssa arvioimaan remonttitarpeesi ja kuulemaan kylpyhuoneremonttia koskevat toiveesi. Tarkistuskäynnin pohjalta teemme sinulle tarjouksen, joka sisältää myös esimerkiksi tarvittavat LVI- ja rakennustekniset muutokset; näin takaamme nykyvaatimuksia vastaavan lopputuloksen. Mikäli kylpyhuoneremontit tehdään kokonaisurakkana, laskemme myös kokonaishinnan ja vastaamme sovitussa aikataulussa sekä urakkahinnassa pysymisestä.

Onnistunut kylpyhuoneremontti – se alkaa soitosta!

Olemme toteuttaneet vuosien varrella kymmeniä kylpyhuoneremontteja tyytyväisille asiakkaillemme. Olemme valinneet yhteistyökumppaneiksemme alan luotetut ammattilaiset, joiden työnjäljelle annamme takuun. Organisoimme työmaan eri vaiheet järkeväksi kokonaisuudeksi, joka takaa sinulle sekä sujuvan remonttikokemuksen että laadukkaan lopputuloksen.

Kiinnostuitko kuulemaan lisää? Jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella tai sähköpostilla tai soita suoraan numeroon 044 975 2382!

Kylpyhuoneremontti kokonaisratkaisuna

  • Ilmainen tarkastuskäynti
  • Purku- ja pohjatyöt
  • LVI-työt
  • Sähkötyöt
  • Kalusteasennukset
  • Rakennustekniset muutokset
  • Halutessasi teemme samalla myös putkiremontin.
  • Voit hakea remonttitöistä tuntuvan kotitalousvähennyksen.
  • Meiltä saat kylpyhuoneremontin myös rahoituksella osamaksuerissä!